Костадин Паскалев направи ексклузивен коментар на това, което се случи на

...
Костадин Паскалев направи ексклузивен коментар на това, което се случи на
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: Загадка е какво мисли Бойко Борисов за преминалите избори

Костадин Паскалев направи ексклузивен коментар на това, което се случи на изборите в столицата. 

" Бях уверен, че ще отидем на балотаж. Как ще се реализира смяната - стана ясно на тези избори – ГЕРБ не бяха допуснати до балотаж по явен и безапелационен метод. Случи се по най-хубавия метод. ГЕРБ направиха неточност с издигането на Хекимян като претендент за кмет. За мен е мистерия какво мисли господин Борисов за миналите избори “.

Това съобщи в ефира на bTV ръководителят на съдружния съвет на " Левицата “ Костадин Паскалев. 

По думите му софиянци не са приемали модела на ГЕРБ в последните 18 години, пише ruse24.bg.

" Ние предложихме верния човек, верните хрумвания и организирахме вярно акцията си. Затова стигнахме до балотажа. Гласувалите в столицата сега са към 250 000, има още към 500 000, които не са дали своят вот. Ваня Григорова ще насочи своите хрумвания, с цел да стигнат до тези 500 000 жители “, добави Паскалев.

Според него държанието на Политическа партия има отношение към намаляването на изборната интензивност на тези локални избори.

" Политическа партия се бореше против Движение за права и свободи, Бойко Борисов и ГЕРБ и в един миг те станаха съдружни сътрудници. Не си ли давате сметка какъв брой неуместно звучи Делян Пеевски да образува дневния ред на държавното управление. Като какъв? Това шизофренно държание на Политическа партия да са против ГЕРБ и Движение за права и свободи, само че и да са в коалиция в тях или да ръководят взаимно води до това, че се понижава доверието на гласоподавателите в политическите субекти “, коментира председателят на съдружния съвет на " Левицата “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР